fbpx
1 Step 1
Henvisninger for kirurgi

Om Formularen: 

Udfyld venligst de blanke felter med en præcis beskrivelse af henvisningsårsag og diagnose. Det gør det muligt at visitere henviste patienter bedst muligt. Når henvisningen er udfyldt, tryk da venligst på send nederst på siden. Det er muligt at gemme jeres egne kontaktoplysninger ved hjælp af en “cookie”, således at disse oplysninger automatisk udfyldes næste gang I har behov for at henvise en patient.

Henvisning for kirurgi (PDF)

Patient:

Felter markeret med en * skal udfyldes.

Henvises for:
Ønsket implantatsystem
Suturer fjernes af henvisende behandler
Indkaldelse
Klinik
Behandlere
Henviser:
Patientsamtykke

Datasikkerhed

Datatilsynets krav og Persondatalovens krav om databeskyttelse ved overførsel af personoplysninger via hjemmesider overholdes, idet dataoverførsel på denne hjemmeside er sikret ved hjælp af SSL kryptering.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Covid-19 information

 Vores absolut vigtigste opgave er at passe på dig i disse Corona-tider

Vi følger naturligvis alle sundhedsstyrelsens anbefalinger og de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR). Vi har på klinikken selvfølgelig høje hygiejnestandarder og der bliver foretaget meget grundig rengøring af klinikrummene og tandlægestolene imellem hver patient.


Derudover bliver alle overflader grundigt renset og afsprittet, ligesom alle instrumenter som vanligt bliver rengjort grundigt og steriliseret, således at der ingen risiko er for smitte. 

Specialtandlægerne Sjælland